Mainosteippaukset, tarrat ja kyltit

MAINOSTEIPPAUKSET – TARRAT – KYLTIT

Teippaamme mm.
• Autot & työkoneet
• Yrityksen tilat & näyteikkunat
• Kyltit & opasteet
• Valomainokset
• Kotien teippaukset, mm. terassin laseihin tai kylpyhuoneen ikkunaan

Henkilöautoihin emme asenna tummennuskalvoja.

Voimme toteuttaa mainosteippauksia yrityksesi näyteikkunoihin, työautoihin tai minne ikinä keksit. Materiaalin valitsemme aina tapauskohtaisesti parhaan laadun varmistamiseksi. Teemme teipit toiveidesi mukaan suunniteltuna. Voit teettää teipit myös valmiista mallista, kuten kuvasta tai tekstistä.

Tarroja saa kauttamme sekä kirkkaana, että mattana. Mikäli halutaan oikein kestävä lopputulos, laminoidaan tarrat. Laminaatti tuo tarralle hyvin sääolosuhteita ja hankausta kestävän pinnan. Tämä kannattaa valita mikäli tarra on tarkoitus käyttää ulkona tai tarrapintaa halutaan pestä.

Käytetyimmät kylttimateriaalimme ovat vaahto pvc, alumiinikomposiitti ja polypropeenikennolevy. Kennolevy on aaltopahvimainen ontto materiaali, joka kestää myös ulkona ja on hyvin kevyttä. Alumiinikomposiitti on kaikista kestävin materiaalimme ja sitä suosittelemme mikäli kyltin on tarkoitus kestää vuosia ja se joutuu sään armoille. Jos taas kyltti tulee sisätiloihin, pvc on hyvä siisti materiaali. Autamme löytämään oikean kylttipohjan juuri Sinun tarkoitukseesi.

AINEISTO

Mikäli teiltä löytyy aineisto valmiina, voitte toimittaa sen meille esimerkiksi sähköpostiin tai tuoda muistitikulla käydessänne paikan päällä. Toimivin tiedostomuoto on vektorimuotoinen pdf. Mikäli aineisto vaatii muokkausta jotta voimme sitä käyttää, perimme maksun perustuen käytettyyn aikaan. Hintaa voitte tiedustella sähköpostitse tai käymällä liikkeessämme.